Trädgård i vinterdvalan

Vi närmar oss jul och vår trädgård ligger i vinterdvalan och bara väntar på att vårens sol ska börja tina upp allt. Det är alltid fascinerande med den livscykel som våra trädgårdar har. Så här på vintern så får vi förkovra oss och planera för hur vi vill att vår trädgård ska bli till sommaren.

Vi kan lungt luta oss tillbaka i vår favoritfåtölj och kolla upp vad som finns online för vår trädgård. Det kan vara vilka fröer som ska beställas till våren. Kanske det är lika bra att beställa redan nu så man vet vad man får. Nätet är en källa till mycket och man kan hämta mycket inspiration när det kommer hur man vill att ens trädgård ska se ut till våren och sommaren.

Som det är nu så är det inte så mycket att göra i trädgården mer än att vänta tills man kan börja förplantera det som kan planteras tidigt inomhus. Om det ska ske stora förändringar i din trädgård så kan det finnas en anledning att skissa upp hur man vill att det ska bli. Vintern är en perfekt tid till att göra detta. Antingen så väljer du att skissa på vanligt papper med färgpennor eller så använder du dig av något program för din dator.

När våren kommer så vill du säkert vara så förberedd som du bara kan bli och veta exakt hur du vill att din trädgård ska bli. Lycka till.