Planera för sommarens trädgårdsarbete

Vi börjar närma oss slutet på oktober och vintern är i antågande. Våra trädgårdar går in i vintervilan och vi som älskar att vara ute och påta kommer att få en period då vi får planera för nästa sommarens trädgårdsarbete.

Inspireras på nätet

Det finns mycket härligt att titta på online som kan inspirera oss för vad som komma skall. Kanske det är så att ni är i behov av någon form av uthus i er trädgård som gör det enklare att hålla på. Samt att förvara alla trädgårdsredskap. Då kanske ett Attefall är vad ni ska titta på. Det finns färdiga modulhus som du på ett enkelt sätt kan montera upp själv utan större förkunskaper. Visst är det bra om du är lite händig men med bra ritningar och beskrivning hur du gör så kan du på en helg sätta upp ett Attefall i din trädgård.

Förbereda mycket innan sommaren

Det är mycket som kan förberedas och planera innan sommaren kommer. Förutom ett Attefall så kan det vara olika projekt som man funderar på om det skulle kunna passa i er trädgård. Gardena som säljer trädgårdsprodukter har ett planeringsverktyg som alla som trädgårdsintresserade borde titta på. Du kan online skissa upp hur ni vill att er trädgård ska se ut. Förutom att rita upp er egna trädgård så finns det exempelträdgårdar som man kan titta på för att få inspiration. Kanske det är så att ni funderar på detta med bevattning och då är detta ett verktyg som även kan hjälpa till med detta.