Anlägg en lekfull trädgård

En trädgård behöver inte vara anlagd genom att följa en rad olika regler, utan du kan faktiskt arbeta helt fritt med din fantasi som främsta vapen för att göra din trädgård till en lekfull plats, där drömmar får en chans att komma till liv.

Det finns mycket att läsa när det kommer till att anlägga en trädgård och många gånger kan det lätt bli så att man tappar bort vad som egentligen är viktigt ju mer man lär sig om trädgårdsanläggning. Man glömmer bort att en trädgård inte behöver vara perfekt anlagd enligt en viss stil, för att kunna vara en välkomnande plats med både mysiga och fantasifullt lekfulla inslag, där man kan tappa bort tid och rum i timmar under extra fina dagar.

Allt som krävs är mod, känsla och ett par halvgröna fingrar

Du som har mod, en viss känsla för det vackra och ett par halvgröna fingrar kan göra underverk om du bara slår ner dina barriärer och tillåter dig själv att tänka fritt. Skapa gärna speciella platser i din trädgård och led besökaren på utlagda stigar runt din magiska skapelse.

Tappa inte barndomens magi

Som barn minns jag glädjen att besöka platser helt olik alla andra och denna känsla är det jag själv försöker sträva efter åtminstone i delar utav min trädgård. Tyvärr är det ack så enkelt att tappa bort barndomens magi och stöpas i precis samma form som alla andra. Vi får tillsammans hjälpas åt att inspirera varandra till att undvika just detta..